Pre-Agility

In deze klasjes gaan we je pup of jonge hond voorbereiden op het starten met Agility. Dit doen we op een positieve en leuke manier!

M.a.w. we leren jullie beiden samen plezier hebben want dat is de belangrijkste basis voor agility-hondjes.

We doen leuke oefeningen met actie, maar ook denkoefeningetjes. 

Al deze oefeningen zijn bedoeld om een fantastische relatie tussen jezelf en je hondje te ontwikkelen. En dit op een positieve manier zonder druk.

Contact én fun zijn heel belangrijk, daarom leggen we deze basis vanaf de eerste trainingen.


Deze klasjes gaan door op zondag en dinsdag. Check de juiste lesuren op deze pagina. Starten kan op eender welk moment mits inschrijving via onderstaand formulier.


Daarna registreer je per les via de website of app, want de plaatsen zijn beperkt om kwaliteitsvolle lessen te kunnen garanderen!

13483101_10154241644502170_4360503207715
 

Wat?

In deze klas gaan we spelenderwijze het contact met je pup (of jonge hond) versterken. We leggen de basis voor een mooie samenwerking tussen je hond en jezelf.


Contact én fun heel belangrijk bij Agility, daarom beginnen we al heel vroeg met oefeningen die dit op een leuke wijze versterken. De oefeningen die we uitvoeren, zullen je hondje al voorbereiden op het aanleren van agility. We wisselen actie en denkoefeningen af om zo een leuke les te creëren voor jezelf en je pup of (jonge) hond.


Voor wie?

Je kan starten in deze klas op eender welk moment (mits je hondje min. 12 weken oud is). De klas eindigt als jouw hondje oud genoeg is om te starten in onze initiatieklas (= 8 maanden) én er een instapmoment gepland is (zie agenda).


Wil je graag starten in deze klas? Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt zo snel mogelijk alle nodige informatie.

LET OP: om te kunnen starten in deze klas moet je al lid zijn van onze hondenschool!

Is je hond al 8 maanden oud? Dan kan je inschrijven om te starten met agility (= de initiatieklas): KLIK HIER

Voor de initiatie-klas is er om de 4 maanden een instapmoment.

Tot aan het instapmoment kan je deelnemen in de pre-agility-klas. Na het instapmoment train je in de initiatieklas (mits je ingeschreven hebt) of ga je een andere discipline op onze hondenschool verkennen.

 

Inschrijvingsformulier Pre-Agility

Bezorg ons jouw gegevens.

Bedankt voor de inzending!