zo 19 jun. | Hondenschool Hond en Baas

Instapmoment Agility - start initiatie (1)

Deze eerste les is een verplichte infosessie, nadat je deze gevolgd hebt kan je starten met AGILITY trainingen. (meer info op de pagina van AGILITY)
Instapmoment Agility - start initiatie (1)

Tijd en locatie

2 andere datums
19 jun. 2022 14:00 – 15:30
Hondenschool Hond en Baas, Hondenschool Hond en Baas HOBA, Deurne, België

Over het evenement

Start van de nieuwe Initiatie-klas.

LET OP: om te kunnen deelnemen aan deze eerste les (=de infosessie) en nadien te kunnen starten met Agility moet je lid zijn van onze hondenschool. Breng dit dus tijdig in orde!

Tijdens deze infosessie krijg je alle nodige informatie over agility en probeer ik zo veel mogelijk al jullie vragen te beantwoorden. Na het volgen van deze infosessie kan je samen met je hond starten met trainen.

Je hebt ingeschreven op de datum van de eerstvolgende infosessie, twijfel je? Dan kan je de datum + uur terugvinden in de agenda op de website. Je ontvangt 1 week op voorhand nog een e-mail ter herinnering.

Tijdens deze infosessie krijg je meer informatie over:

- wat is agility?

- hoe leren we agility aan?

- wat neem je mee naar trainingen?

- inhoud van de verschillende klassen

De infosessie is een les boordevol informatie! Alles wat jij reeds dient te weten om op een goede manier te kunnen starten met jouw hond wordt hier verteld. Daarom is deze les ook enkel voor de geleider en vragen we om je hond niet mee te nemen naar de infosessie.

Deel dit evenement