top of page
IMG_6932.jpg

Welkom bij Hond en Baas

Evolueren naar een sociale en gehoorzame hond? Of ben je liever recreatief bezig met je viervoeter? Reeds jaar en dag begeleiden wij vele viervoeters en hun baasjes.

Nieuws

 • Kwis
  Kwis
  za 21 okt
  Antwerpen
  21 okt 18:00
  Antwerpen, Hondenschool Hond en Baas Hoba vzw
  21 okt 18:00
  Antwerpen, Hondenschool Hond en Baas Hoba vzw
  We gaan ons verstand eens laten werken haha

Wat doen we

Hondenschool Hond en Baas VZW, afgekort HOBA, is al meer dan 44 jaar een erkende hondenschool in Deurne, Antwerpen. Wij zijn aangesloten bij de KKUSH n° 763. Onze hondenschool biedt zowel puppytraining aan alsook hondentraining die educatief, recreatief of wedstrijdgericht is. Dit alles aan de hand van positieve gedragstraining.

Een goede relatie met jouw hond start bij wederzijds respect en begrip. We bieden een divers gamma trainingen, cursussen en lezingen aan waarbij op een hondvriendelijke manier educatief, recreatief en/of oplossingsgericht wordt gewerkt. Bij ons ben je aan het juiste adres voor: positief werken, je hond beter leren begrijpen én de relatie tussen jou en je viervoeter verbeteren.

Onze website wordt regelmatig bijgewerkt met de nieuwste weetjes zoals foto's, activiteiten, wedstrijduitslagen, enzovoort. Maak jezelf ook lid van onze facebookpagina, en blijf zo steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes van onze club. Wanneer je toch nog vragen zou hebben, twijfel er dan zeker niet aan om ons te contacteren.

Hoe kunnen wij jou helpen?

puppy-training-treats.jpg

We leren jou om via een positieve methode een gehoorzame hond te bekomen.

Gezonde voeding & snacks

Hondenschool Hond en Baas beschikt over een shop. Je kan hier gezonde brokken en vers vlees voor jouw viervoeter kopen alsook diverse snacks en speelgoed. Alle snacks en voeren die we verkopen zijn op natuurlijke wijze samengesteld zodat ze geen kleur-, geur-, of smaakstoffen bevatten.


Je kan het merendeel van onze producten zowel kopen via onze fysieke winkel, alsook via onze webshop.

Wat onze klanten zeggen

Wist je dat wij reeds meer dan 10.000 honden begeleid hebben ? Hieronder lees je enkele reacties van onze klanten.

Mijn ooit zo bange hond gaat super graag naar Hoba. Ondertussen kwispelt ze zelfs al op het plein en speelt ze met andere honden. Buiten de veilige "muren" van Hoba gaat het ook stilletjes aan beter. Stapje voor stapje, met veel dank aan de lesgeefsters van de startersklas voor hun geduld, liefde en expertise!

J.DP.

Nieuwe cursist?

We heten je van harte welkom op onze hondenschool. Via de knoppen hieronder kan je meer informatie bekomen.

Untitled.jpg

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle activiteiten, workshops en lezingen die we organiseren, aan de hand van onze nieuwsbrief.
We beloven je plechtig dat we je niet stalken met onnodige reclame :-).

Bedankt voor de inzending!

Untitled.jpg
bottom of page