learningdog.jpg

Disciplines

Ons aanbod

Hondenschool Hond en Baas maakt zich sterk dat het op een positieve manier omgaat met de opleiding van haar honden. Hieronder bevindt zich meer informatie over onze trainingsmethode. Naast een gamma aan educatieve groepslessen, biedt onze hondenschool ook recreatieve groepslessen aan.

 

Educatieve lessen en workshops

goedfoutnederlands_edited.jpg

Onze lesmethode

Bij Hond en Baas wordt er enkel gewerkt aan de hand van positieve gedragstraining. Dit wil zeggen:

Tijdens de training wordt jouw hond beloond met de stem en met snoepjes en / of speeltjes. Wij gebruiken geen straffen of zetten geen druk op de honden.We werken enkel met hondvriendelijke hulpmiddellen.

  Wurgkettingen, pinkettingen of andere materialen die honden pijnigen zijn uit den boze.Wij helpen je een band op te bouwen met jouw hond die bestaat uit wederzijds respect en een goede communicatie. Dit zodat zowel jij en jouw hond genieten van elkaars gezelschap. Laat intimiderende methodes en pijnlijke hulpmiddelen achterwege. Positieve gedragstraining is zoveel leuker en effectiever.Aangezien we werken met beloning via snoep, is het belangrijk dat jouw viervoeter hier ook voor wil werken. Vaak raden we daarom ook aan om de hond niet teveel eten te geven voor je naar de les komt.

Onze instructeurs zullen jou met veel plezier verder begeleiden.