top of page

Inschrijven 

Elke hondeneigenaar of sympathisant kan lid worden van onze hondenschool. Inschrijven met je hond doe je volgens onderstaande methode. Gelieve de 2 stappen op korte termijn te doorlopen.

Inschrijven kan enkel mits volgende voorwaarden:

- De begeleider is minstens 14 jaar oud.

- Jouw hond heeft de leeftijd van minstens 12 weken.

- Je bent in het bezit van een hondenpaspoort
(of je bezorgt ons deze informatie later wanneer je nog niet over je pup beschikt).

Stap 1

Bezorg ons jouw gegevens en die van je hond

Bezorg ons jouw gegevens door jezelf in te schrijven via ons online systeem Twizzit.  Je laadt een bewijs op dat je hond de nodige vaccinaties verkregen heeft (kopie vaccinaties hondenpaspoort). Bekijk hier welke vaccinaties in orde moeten zijn. Heeft je pup nog niet alle vaccinaties verkregen maar wens je je toch al in te schrijven voor een toekomstige startdatum? Bezorg deze dan later en breng ons op de hoogte via een e-mail. Vervolgens kan je je betaling uitvoeren. Na de betaling krijg je een e-mail om een account te creëren op onze Twizzit-website.

We behandelen je gegevens vertrouwelijk volgens de GDPR-wetgeving. Ze worden enkel gebruikt voor het afsluiten van een ongevallenverzekering en voor intern gebruik binnen de club. 

Untitled.jpg

Stap 2

Boek je eerste les

Van zodra je de betaling uitgevoerd hebt in stap 1, zal je enkele minuten later een e-mail ontvangen met een link om een account aan te maken op onze Twizzit-Website. Na het uitvoeren van deze stap volg je de instructies van onze e-mail en kies je eenvoudig jouw instapmoment in onze basisschool of Agility. Opgelet, er is geen vrije instroom op elke lesdag. 1x per maand is er een vast instroommoment. Zo kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening blijven waarborgen. Het kan dus zijn dat je een maand moet wachten vooraleer je kan starten. Het aantal vrije plaatsen per maand is beperkt.

Download zeker ook de App van Twizzit via de App Store of Google Play. We communiceren intern via deze tool.

ziekhondje-2.jpg

Lees meer over de bescherming van jouw gegevens conform de GDPR-wetgeving in ons Intern Reglement.

Onze tarieven

Cursisten betalen steeds per jaar (te rekenen vanaf inschrijvingsdatum). Steunende leden en medewerkers betalen steeds per kalenderjaar.

Het gezinsabonnement bestaat uit 2 personen die op hetzelfde adres moeten wonen. Voor een derde persoon geldt opnieuw het individueel tarief.

Schermafbeelding 2023-11-12 om 16.21.58.png

Openingsuren secretariaat

OP AFSPRAAK!

- Dinsdag van 18u30 tot 19u30

- Zondag van 11u00 tot 12u00

Op deze momenten kan je jouw lidkaart komen ophalen, vaccinaties laten nakijken of bijkomende vragen stellen. Voor nieuwe cursisten: Het secretariaatsteam kan jouw inschrijving niet vervroegen of vervolledigen. Nieuwe cursisten schrijven in via bovenstaande procedure en kunnen niet ter plaatse ingeschreven worden.

bottom of page