top of page

Gehoorzaamheid

Nadat je in de A-klas een keuze gemaakt hebt voor gehoorzaamheid, zal je evolueren naar de B-klas, gevolgd door de brevetklas. Dit uiteraard na het afleggen van de overgangsproeven. De bedoeling is een doelgerichte training voorzien die zich focust op het brevetdiploma, de socialisatietest en wedstrijddeelname. Wanneer je deze intentie niet hebt, kan je ook kiezen om na de B-klas deel te nemen aan de recreantenklas. Vanaf dat jouw hond het brevet van de KKUSH behaald heeft, kan je meetrainen met de debutantenklas. De A- en B-proef worden 2-maandelijks afgenomen.


Om mee te kunnen trainen met de wedstrijdploeg (debutanten en hoger), dien je min. 5 wedstrijden per jaar voor onze club te spelen. Naarmate je evolueert met behaalde scores op de gedane wedstrijden, kan je les volgen in de klassen GP1 en GP2. Lees hier onze regels in detail.


Niet-leden kunnen maximum 1x per maand een les meevolgen aan €1,5. Dit moet verplicht minstens 2 dagen op voorhand aangevraagd worden via dit formulier. Het formulier kan ook gebruikt worden voor nieuwe cursisten die wensen op te starten.

bottom of page