Maatregelen Covid-19

ENKEL VOOR ACTIEVE LEDEN:


Download de applicatie van Hoba en wees meteen op de hoogte van alle nieuws. Ook het reserveren van jouw les in het kader van COVID-19 kan je gemakkelijk via de app doen (meer info bij je verantwoordelijke). Volg de volgende werkwijze:


1. Maak je account aan op onze website.


2. Download de app. 

Hulp nodig hoe je de les reserveert? Dit kan je hier terugvinden.

Vanwege de Corona-reglementering is onze hondenschool geopend met aangepaste dienstverlening

Hondenschool Hond en Baas is geopend onder de normale uurregeling. Toch ziet het er even iets anders uit. Grote evenementen tot en met 31 mei 2021 worden geannuleerd, en er zijn heel wat richtlijnen die we graag nageleefd zien. Naast de algemene richtlijnen (klik hier) kan je hieronder de extra maatregelen nalezen die specifiek op onze club gelden. Ben jij of je naaste ziek? Blijf even thuis om anderen niet ziek te maken. Heb je symptomen van het Corona-virus? Wacht de uitslag van je test af en blijf thuis. Ben je recent op onze club geweest en had je een positieve uitslag op je COVID19-test? Meld het ons zo spoedig mogelijk!

Mondmaskerplicht

Het betreden en verlaten van onze terreinen mag enkel mits het dragen van een mondneusmasker. Geen mondneusmasker aan = geen toegang!

Registratieplicht

Ieder lid dat gebruik maakt van de lessen, moet zich telkens verplicht registreren. Registreren kan via de Hoba-app (zie boven) of via onze registratiepagina. Geen registratie =  geen toegang!

 

Richtlijnen per zone

1. Kantine & terras = gesloten tot minstens 1 mei

Secretariaat


Momenteel kan inschrijven enkel digitaal. De juiste informatie kan je op deze pagina terugvinden.2. Terreinen


- Toeschouwers zijn niet toegelaten


- Groepstrainingen worden steeds begeleid door een instructeur dewelke aangeduid wordt door de disciplineverantwoordelijke / het bestuur. Deze instructeur ziet erop toe dat alle voorschriften nageleefd worden en zal tussenkomen in het geval van risico's. Elke cursist behoudt de nodige afstand tot de instructeur. 


- De uitlaatweide van Hoba is open. Samenscholen is echter verboden. Gelieve zoveel mogelijk rotatie te voorzien. Er hangt een slot aan de poort dat een code bevat. Deze werd u bezorgd per e-mail. 


- Laat honden NIET met elkaar in contact komen, ook niet tijdens de les. Laat uw hond ook niet in contact komen met andere cursisten.


-Het terras, de tafels en de stoelen mogen niet gebruikt worden wanneer de kantine gesloten is.


- Er mogen nooit meer dan 4 personen per terrein op onze locatie aanwezig zijn (inclusief lesgevende instructeurs). Tussen deze personen dient er ten allen tijde voldoende afstand te zijn, alsook een wandelpad van min. 2 meter tussen de terreinen.


- Elke auto moet geparkeerd staan met een minimale afstand van 1,5 meter tot de volgende auto.


- U raakt nooit het beschikbare materiaal aan op de terreinen, ook al wil u behulpzaam zijn en helpen. Helaas is dit in deze periode niet toegestaan (tenzij de instructeur u anders informeert).


- Het dragen van mondmaskers is verplicht. Let wel op dat sommige honden hierop raar kunnen reageren. Onze instructeur wordt voorzien van de nodige desinfecterende middelen.


- Er is geen verzamelterrein, u begeeft zich rechtstreeks naar het correcte terrein op het uur van uw les (stipt! Niet te vroeg, niet te laat). Bij een nauwe doorgang van / naar het terrein wacht u steeds tot deze vrij is zodat iemand anders kan passeren.


- U heeft steeds uw lidkaart bij de hand, en laat deze zien op afstand wanneer dit gevraagd wordt. Geen lidkaart = geen toegang.


- Inbreuken op deze richtlijnen dienen steeds gemeld te worden aan de voorzitter.


Een vraag over de algemene richtlijnen? Klik hier.

 

Richtlijnen per discipline

1. Basisschool


Lessen voor de basisschool vinden tijdelijk enkel op zondag plaats. Telkenmale registreren voor het volgen van de les in de basisschool is tijdelijk niet verplicht via de registratiepagina.


De aanwezigheid op een les wordt bevestigd via de besloten Facebook-groep waartoe u enkel als lid van de basisschool toegang tot krijgt.

Voor de les:

U komt stipt op het gevraagde uur naar het verzamelpunt: de verharde zone voor de grote poort van het kerkhof (tegenover de ingang van onze kantine). 

Een vraag in verband met de basisschool? Klik hier.

2. Gehoorzaamheid

Gehoorzaamheid traint voorlopig enkel op zaterdag. Via de besloten Facebook-groep wordt de correcte uurregeling meegedeeld. 

Registreren via de registratiepagina is niet nodig. De aanwezigheid wordt door het bestuur bijgehouden. 

Een vraag in verband met gehoorzaamheid? Klik hier.

3. Agility

Agility traint voorlopig op zondag en dinsdag. Enkel tijdens het hardlopen (intensief sporten), kan men het mondmasker uitzetten. Direct voor- en na het lopen van het parcours moet dit opnieuw opgezet worden.

Bekijk hier de instructies.

Telkenmale registreren voor het volgen van de les in de basisschool is verplicht. Dit kan je op voorhand doen via deze registratiepagina. Wanneer u zich de eerste keer aanmeldt via deze website, gelieve dan een account aan te maken.

Een vraag in verband met Agility? Klik hier.

4. Andere disciplines

Op de pagina van elke discipline kan je de manier van inschrijven terug vinden. De instructeur zal u de nodige maatregelen toelichten.

Hier kan u de correcte uurregeling terugvinden.

 

03 325 89 55 (tijdens openingsuren)

BTW BE0416.456.632

Argenta: BE60 9733 9215 5270

Ruggeveldlaan 488/17
2100 Deurne                

  • Google Places
  • Facebook

FAQ  |  Webshop   |   Statuten   |  Intern Reglement & Privacydisclaimer  | ©2020 door Hondenschool Hond en Baas VZW