top of page

Maatregelen Covid-19

a51_gevaarborden_4.jpg

Vanwege de Corona-reglementering is onze hondenschool geopend met aangepaste dienstverlening

Hondenschool Hond en Baas is geopend onder de normale uurregeling. Toch ziet het er even iets anders uit. Naast de algemene richtlijnen (klik hier) kan je hieronder de extra maatregelen nalezen die specifiek op onze club gelden. Ben jij of je naaste ziek? Blijf even thuis om anderen niet ziek te maken. Heb je symptomen van het Corona-virus? Wacht de uitslag van je test af en blijf thuis. Ben je recent op onze club geweest en had je een positieve uitslag op je COVID19-test? Meld het ons zo spoedig mogelijk!

Mondmaskerplicht

Het betreden en verlaten van onze terreinen mag enkel mits het dragen van een mondneusmasker. Geen mondneusmasker aan = geen toegang! Tijdens je les mag het masker afgezet worden.

mondmasker-verplicht.png
IMG_0801.png

ENKEL VOOR ACTIEVE LEDEN:


Download de applicatie van Hoba en wees meteen op de hoogte van alle nieuws. Ook het reserveren van jouw les in het kader van COVID-19 kan je gemakkelijk via de app doen (meer info bij je verantwoordelijke). Volg de volgende werkwijze:


1. Maak je account aan op onze website.


2. Download de app. 

Hulp nodig hoe je de les reserveert? Dit kan je hier terugvinden.

Richtlijnen per zone

1. Kantine en terras


- De kantine en het terras zijn open. Bediening aan tafel is verplicht.

- Het secretariaat opent vanaf juli. Je kan digitaal inschrijven, heb je andere vragen of wil je je lidkaart ophalen? De juiste openingsuren kan je op deze pagina terugvinden.2. Terreinen


- Toeschouwers moeten een mondmasker dragen


- Groepstrainingen worden steeds begeleid door een instructeur dewelke aangeduid wordt door de disciplineverantwoordelijke / het bestuur. Deze instructeur ziet erop toe dat alle voorschriften nageleefd worden en zal tussenkomen in het geval van risico's. Elke cursist behoudt de nodige afstand tot de instructeur. 


- De uitlaatweide van Hoba is open. Samenscholen is echter verboden. Gelieve zoveel mogelijk rotatie te voorzien. Er hangt een slot aan de poort dat een code bevat. Deze werd u bezorgd per e-mail. 


- Laat honden NIET met elkaar in contact komen, ook niet tijdens de les. Laat uw hond ook niet in contact komen met andere cursisten.


- Er mogen nooit meer dan 100 personen op onze locatie aanwezig zijn (inclusief lesgevende instructeurs). Tussen deze personen dient er ten allen tijde voldoende afstand te zijn, alsook een wandelpad van min. 2 meter tussen de terreinen.


- Elke auto moet geparkeerd staan met een minimale afstand van 1,5 meter tot de volgende auto.


- U raakt nooit het beschikbare materiaal aan op de terreinen, ook al wil u behulpzaam zijn en helpen. Helaas is dit in deze periode niet toegestaan (tenzij de instructeur u anders informeert).


- Het dragen van mondmaskers is verplicht, enkel op het oefenterrein kunnen deze afgezet worden. Let wel op dat sommige honden hierop raar kunnen reageren. Onze instructeur wordt voorzien van de nodige desinfecterende middelen.


- Er is geen verzamelterrein, u begeeft zich rechtstreeks naar het correcte terrein op het uur van uw les (stipt! Niet te vroeg, niet te laat). Bij een nauwe doorgang van / naar het terrein wacht u steeds tot deze vrij is zodat iemand anders kan passeren.


- U heeft steeds uw lidkaart bij de hand, en laat deze zien op afstand wanneer dit gevraagd wordt. Geen lidkaart = geen toegang.


- Inbreuken op deze richtlijnen dienen steeds gemeld te worden aan de voorzitter.


Een vraag over de algemene richtlijnen? Klik hier.

bottom of page